با سلام خدمت همه دوستان من میخوام توی فریمور 5.0.1 موقعی که برام اس ام اس میاد رو روی صفحه نشون نده و کسی نتونه بخونه آیا برنامه ای هست؟
مرسی

با سلام خدمت همه دوستان من میخوام توی فریمور 5.0.1 موقعی که برام اس ام اس میاد رو روی صفحه نشون نده و کسی نتونه بخونه آیا برنامه ای هست؟
مرسی
ویرایش توسط a.sina24 : 28-01-2012 در ساعت 09:20 PM

دوست من نیاز به برنامه خاصی برای این کار نیست.تنها کافیست که در تنظیمات نوتیفیکیشن تغییراتی رو که میگم انجام بدین.برید به settings و بعد Notifications و بعد گزینه Messages رو بزنید بعد در صفحه ای که میاد با نام Alert Style سه شکل رو مشاهد میکنید که شما میتونید با قرار دادن این حالت روی گزینه None ( شکل سمت چپ) کاری بکنید که دیگه وقتی اس ام اس براتون میاد نشونش نده.ادر ضمن گه کلا این قسمت رو که اومدین در قسمت بالاش off کنید دیگه اس ام اس هاتون رو حتی رو نوار نوتیفیکیشن که از بالا به پایین میاد هم نشون نمیده.یه حالت دیگه هم هست که شما هیچ کدوم از این کارا رو نکنید و در همون صفحه در گزینه show preview اون رو off کنید اینبار اس ام اس رو صفحه براتون میاد ولی دیگه متنشو نشون نمیده.اگه بازم سوالی داشتین در خدمتم.
ویرایش توسط director : 28-01-2012 در ساعت 10:36 PM
ممنون از پاسختون

خواهش میکنم.نوشته اصلی توسط a.sina24 [مهمان گرامی متاسفانه شما امکان مشاهده لینک بصورت مهمان را ندارید برای ثبت نام کلیک کنید]
ممنون از پاسختون
دوست من برای تشکر کردن کلیک بر روی تشکر کافیست و نیاز به زدن پست جداگانه نیست.
Secured By blackc0der

بوک مارک ها